[2seda6.com] - دانلود جدیدترین آهنگها: تالار گفتمان

2SEDA2.COM :: نمايش موضوعات - لباس چسب ورزشی آخه اینه حجاب اسلامی ورزشی؟ + عکس

لباس چسب ورزشی آخه اینه حجاب اسلامی ورزشی؟ + عکس

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

2SEDA2.COM صفحه اول انجمن -> دانلود موسیقی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

maysam1
خیلی خیلی فعاله!
خیلی خیلی فعاله!

وضعيت: آفلاين
5 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 342
امتياز: 1016
تشکر کرده: 2
تشکر شده 54 بار در 48 پست

محل سكونت: زیر پات رو نگاه کن

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 01:21:37    موضوع مطلب: لباس چسب ورزشی آخه اینه حجاب اسلامی ورزشی؟ + عکس پاسخ همراه با اعلان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه AIM شناسه Yahoo

reza1362
کاربر جدید
کاربر جدید

20 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 4
تشکر کرده: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 05:26:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

پس مي خواستي با مانتو گشاد بره اسكيت كنه

اين ورزش همش روي اين نوع لباس تا بتونن بيشتر سرعت بگيرن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

kalak
کاربر جدید
کاربر جدید

16 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 2
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 14:44:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آره باید با مانتو گشاد بره..... برادر بسیج انقدر سخت نگیر خبری نست از کودتای مخملیم... اگرم نمیتونه پی پی خورده رفته این رشته :D :!:

بازگشت به بالا

maysam1
خیلی خیلی فعاله!
خیلی خیلی فعاله!

5 مهر ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 16:25:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ما که اصلا بسیجی نیستم و این مسخره بازی ها رو دست ندارم
ولی طوری که این لباس این خانم پوشیده هر نامحرمی ببینه هوس می کنه که.....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه AIM شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از maysam1 تشکر کرده اند ali494

Prince69
کاربر جدید
کاربر جدید

17 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 18
امتياز: 46
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 19:58:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حالا تو ندید پدیدی هوس می کنی جمع نبند
چادر ملی (ج.ا) باید بپوشه ؟
لباس فرم این رشته این طوریه شما اگه خیلی ناراحتی نگاه نکن

بازگشت به بالا

maysam1
خیلی خیلی فعاله!
خیلی خیلی فعاله!

5 مهر ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 20:20:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من مخالف این نوع لباس در ورزش نیستم ولی تو جامعه ایرانی امروزی
این نوع لباس حکم اعدام رو داره(البته برای بسیجی ها)

بازگشت به بالا

Prince69
کاربر جدید
کاربر جدید

17 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 18
امتياز: 46
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 20:25:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خودت میگی بسیجی
یعنی یه مشت آدم عقده ای که اصلا" ارزش حرف زدن ندارن
حالا شما مشکلت با این لباس چیه ؟

بازگشت به بالا

maysam1
خیلی خیلی فعاله!
خیلی خیلی فعاله!

5 مهر ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 20:43:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من هم مثل خودت عزیز

بازگشت به بالا

AMIN-2SEDA
داره راه میوفته!
داره راه میوفته!

11 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 94
امتياز: 7254
تشکر کرده: 6
تشکر شده 6 بار در 6 پست

محل سكونت: شمال!

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1388 02:39:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Prince69 مي نويسد:
خودت میگی بسیجی
یعنی یه مشت آدم عقده ای که اصلا" ارزش حرف زدن ندارن
حالا شما مشکلت با این لباس چیه ؟

سام عليك. چه خبره شير تو شير كردين هرچی ميگيد؟؟؟
سياسيش نكنيد خواهشا... يكلام داش ميثم ديگه زمونه عوض شده يكم بايد تفكرمونو عوض كنيم...تا مانتو كوتا يا چسب ديديم مثل عقده ايا چشامون 4تا نشه...ولی اصل ايرانی بودنمونو فرهنگ و تاريخ غنی مون رو فراموش نكنيم...
بايد به فكر ايران باشيم تا پيشرفت كنه و فقط دست خودمون پيشرفت ميكنه نه غريبه ها...و نه يه عده آدم بی رحم...توسط خود مردم و آدمای خدا شناس واقعی...
اين موضوع هيچ ربطيم به بسيجیا نداره كه دارين حرفشو ميزنيد... ببينيد بين آخوندا خوبو بد هست...بين دولت مردا خوبو بد هست...بين نظاميا و هر قشر ديگه خوبو بد هست...بين مردمم هس...بين بسيجيام همينطور...من رفيق دارم بسيجی كه خدا شاهده به 100تا آدم لوتی می ارزه...پس نميتونی بگی همه فلان...درضمن تويی كه الان تو خونت با آرامش نشستی پای كامپيوترت از صدقه سریه همين بسيجیای با معرفته كه وقت جنگ جونشونو دادن...من طرف دولت نيستم طرف موسويم نيستم چون اعتقاد دارم همه لنگه همن...فقط طرف وطنم و حرفای كوروش كبيرم كه خدايی مرداك بود...اگه واقعا جون دادن جوونا موقع جنگ واستون اصلا مهم نيستو پيش خودتون ميگيد ميخواستن نرن خيلی نمك نشناسيه...ببينيد اگه خدای نكرده الان جنگی بشه به مولا قسم هيچكدوم از كله گنده هامون نميرن جلو! حتی بچه های جفت و بی معرفت و به قول شما عقده ای های بسيجيم نميرن چون مرد نيستن...فقط اون با مرامای بسيجين كه با يه يا علی ميوفتن تو راه چون كشورشونو دوس دارن...اينم مطمئن باش اينجور بسيجی هيچوقت تو خيابون دس رو ناموس مردم بلند نميكنه...
من نگام به دوره ی جنگ يه نگاه ديگه اس چون يه عموی 15 سالم تو همون جنگ شهيد شده...يكم فكر كن يه بچه 15 ساله چقدر ميتونه مرد باشه كه اسلحه دستش بگيره بره جبهه...به مولا بابم تعريف ميكرد ميگفت عكس داشت كه اسلحه اش از قدش بلند تر بود...اما الان چی؟؟؟ يه بچه 15 ساله واسه اينكه مردونگيشو نشون بده ميره سراغ سيگار...پس فردام كه يا علی.. به بچه 20ساله ی الان چاغو بدی دستاش ميلرزه! الان شوخيای جوونای ما فقط فحش دادن به ناموس همديگه اس!!! اين نيست ايرانی كه كوروش ساخت...
يكلام ختم كلام...فكر ميكنی اگه اون جوونای با غيرت جونشونو تو جبهه نميدادنو الان كشورمون دست صدام بود چی ميشد؟؟؟ الانم امنيت بالايی نداريم ولی فكر نميكنی هرچی باشه از حكومت صدام بهتره؟؟؟ اين عراق كنارت...يكم فكر كنيم...فرض كن اگه الان ايرانمون مثل عراق بود داشتی از كنار يه مغازه رد ميشدی با خونواده، يه بمب ميتركيد خونواده ميمرد...به چه جرمی آدم يتيم ميشد؟؟؟ به جرم اينكه از كشورش دفاع نكرد...
يه جمله بگم شرو كم كنم...آويزه گوشتون كنيد...
كسی كه از اموالش، ناموسش، كشورش و كلا هرچی كه حقشه دفاع نكنه...حقشو ميخورن...
شرمنده سر درد شديم واستون...فقط يه خورده احساس مسئوليت بود...درضمن فيلمای ممد علی فردينو ببينيدو عبرت بگيريد
هميشه شادو خندون باشيدو بهترين هارو كه لايقشين بدست بياريد...
يـا عــلــی

يك جام دگر بگيرو من نتوانم____________ܓܨMܓܨAܓܨ

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

2SEDA2.COM صفحه اول انجمن -> دانلود موسیقی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)