ehsanyeganeh فوق العاده فعاله وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 827 امتياز: 2968 تشکر کرده: 29 تشکر شده 127 بار در 88 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 03:51:05 موضوع مطلب: •●لحظه ای تفکر●•
این تاپیک رو برای این زدم که روزانه چند جمله ی زیبا و پر معنی رو از چند کتاب ِ مختلف گلچین کنم و اینجا قرار بدم، با ذکر ِ نام ِ گوینده ی جمله.
که شاید لحظه ای همه مون رو به فکر واداره!
از شما هم میخوام که برای چند لحظه ی کوتاه هم که شده، این جملات ِ کوتاه رو بخونین و عمیق بهش فکر کنید.
در ضمن، خوشحال میشم که اگه کسی، جمله ای که به نظر ِ خودش زیبا و مفید هست رو اینجا قرار بده، تا همه مون ازش استفاده کنیم و اگه میدونه که گوینده ی اون جمله کیه، ترجیحا اسم ِ اونو هم بذاره.
ممنونم از همکاری ِ همه تون. :)
_________________ نفرین به عشق به عاشقی
نفرین به بخت و سرنوشت
نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من وتو
به ساده بودن من و به اون دل سیاه تو
ehsanyeganeh فوق العاده فعاله وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 827 امتياز: 2968 تشکر کرده: 29 تشکر شده 127 بار در 88 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 04:37:13 موضوع مطلب:
من بعضی از اشعار شعرای ایرانی را در ترجمه های فرانسوی خوانده ام و بعضی از ابیات فریدالدین عطار نیشاپوری تاثیر زیادی در من کرده است. فریدالدین در یکی از اشعار خود می گوید :
"خداوندا اگر چه گناهکار هستم و خود را درخور مجازات می بینم. لیکن از درگاه تو ناامید نیستم برای اینکه می دانم که اگر من در این جهان بر طبق پیروی از طبیعت خود رفتار کرده ام تو در آن جهان نسبت به من بر طبق طبیعت خود رفتار خواهی نمود."
انصاف بدهید که آیا از آغاز زندگی بشر تاکنون در جهان چیزی گفته شده است که از حیث عمق معنی بالاتر از این گفته عطار نیشاپوری باشد و به این اندازه امیدبخش باشد ؟؟؟ . موریس مترلینگ
نفرین به بخت و سرنوشت
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 04:37:57 موضوع مطلب:
اگر بخندي دنيا به رويت مي خندد
و اگر گريه كني ، تنها خواهي گريست !
آواز بخوان ، تپه ها به تو پاسخ خواهند داد
آه بكش ، در هوا محو خواهد شد
انعكاس ها به صداي شادماني محدود مي شوند
اما از صداي غوغا ها پا پس مي كشند
شادي كن ، مردم به سوي تو جذب مي شوند
اندوهگين باش ، بر مي گردند و مي روند
آنان شادي كامل و تمام عيار تو را مي طلبند
اما به غم و اندوه تو نيازي ندارند
خوشحال باش ، دوستان زيادي گرد مي آوري
غمگين باش ، همه را از دست خواهي داد
كسي نيست كه جام شراب تو را رد كند
اما صفراي زندگي را تنها بايد بنوشي
"الاويلر ويلكاكس"
نفرین به بخت و سرنوشت
ارسال شده در: پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1388 11:29:09 موضوع مطلب:
آنچه مردم رادانشمند مي كند،مطالبي نيست كه مي خوانندبلكه چيزهايي است كه ياد مي گيرند.
فرانسيس بيكن
-----------------------------------------------------------------
آنهايي كه آمادگي براي پاسخگويي به تجاوز دشمن را با گفتن اين سخن كه : ” جنگ بد است و بايد مهربان بود ، درگيري كار بديست” را رد مي كنند ، ساده لوحاني هستند كه خيلي زود در تنور دشمن خواهند سوخت .
ارد بزرگ
-----------------------------------------------------------------
شمشيري عليه مهرباني وجود ندارد.
ضرب المثل ژاپني
نفرین به بخت و سرنوشت
ارسال شده در: پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1388 11:30:54 موضوع مطلب:
وقتی حیوانی را ذبح می کنی ، در دل خود به قربانی بگو:نیرویی که فرمان کشتن تو را به من داد ، نیرویی است که بزودی مرا از پای در خواهد آورد و هنگامی که لحظه موعد من فرا رسد ، من نیز همانند تو خواهم سوخت ، زیرا هنجاری که تو را در برابر من تسلیم کرده است بزودی مرا به دستی قوی تر خواهد سپرد. خون تو و خون من عصاره ای است که از روز ازل برای رویاندن درخت آسمانی (در آن سویی طبیعت ) آماده شده است
جبران خليل جبران
نفرین به بخت و سرنوشت
ارسال شده در: پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1388 11:31:49 موضوع مطلب:
سردمداران برای آنکه به توفان مردم گرفتار نشوند باید با امواج دریای آدمیان هماهنگ گردند .مهار دریا غیر ممکن است کسانی که فکر می کنند مردم را با امکانات خود مهار کرده اند دیر یا زود گم می شوند .